ROLYU 
	    	Utilizator

ROLYU 
	    	Utilizator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

toma daniela 
	    	Utilizator

toma daniela 
	    	Utilizator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Multumesc pentru raspuns; mai am o intrebare: daca nu ma prezint la aceasta convocare ce se poate intampla?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 utc	                   

Un salariat si-a dat demisia pe motiv ca nu a primit sporurile si nu i-au fost platite ore suplimentare,dar la incheiera contractului i s-a spus ca are sal ... (vezi toată discuția)
	                    utc	                   

Un salariat si-a dat demisia pe motiv ca nu a primit sporurile si nu i-au fost platite ore suplimentare,dar la incheiera contractului i s-a spus ca are sal ... (vezi toată discuția)

anca_diana	                   

situatia este asa: angajatul isi da demisia
Eu angajator o inregistrez si ii spun ca e in preavizul prevazut de C muncii si trebuie sa vina inca 15 zile la ... (vezi toată discuția)
	                    anca_diana	                   

situatia este asa: angajatul isi da demisia
Eu angajator o inregistrez si ii spun ca e in preavizul prevazut de C muncii si trebuie sa vina inca 15 zile la ... (vezi toată discuția)

mireille0618	                   

Buna ziua. Doresc sa-mi dau demisia cu acordul partilor, \"la zi\" cum se spune, fara a mai sta in perioada de preaviz, dar angajatorii nu sunt de acord. Ce se ... (vezi toată discuția)
	                    mireille0618	                   

Buna ziua. Doresc sa-mi dau demisia cu acordul partilor, \"la zi\" cum se spune, fara a mai sta in perioada de preaviz, dar angajatorii nu sunt de acord. Ce se ... (vezi toată discuția)