avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calomnie, denigrare si amenintari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calomnie, denigrare si amenintari

Buna ziua,

Nu stiam unde sa scriu despre aceste lucruri, in ce topic, asa ca imi incerc norocul aici. Am o mare problema la locul de munca. Lucrez de 2 ani in acelasi loc si, de-a lungul timpului, pt ca postul presupune acest lucru, am avut intersectari profesionale cu o alta persoana din alt departament. Aceasta persoana este una vulcanica, cu caracter indoielnic si cu o foarte mare excitabilitate nervoasa. Am aflat ulterior ca intre aceasta persoana si seful cel mare exista si relatii extraprofesionale, de prietenie si datorita acestora face abuz in sensul ca tipa, urla si tranteste si ameninta. Nu este seful meu, dar imi da ordine ca si cum ar fi, inventeaza reguli care nu au nicio logica. Am instiintat seful meu direct despre aceste lucruri si nu s-a luat nicio masura. In afara de acest lucru, aceasta persoana ma denigreaza in fata tuturor angajatilor si in fata subordonatilor mei, spunand vorbe jignitoare la adresa mea si a calitatilor mele profesionale. De asemenea, toate greselile savarsite de acesta si departamentul sau le indreapta asupra departamentului si oamenilor mei. Ca sa sustin cele spuse mai sus in fata sefului mare mi-ar trebui niste sustinatori, niste martori, dar nimeni nu scoate un cuvant impotriva lui pentru ca acesta i-a imprumutat cu sume de bani destul de mari. Va rog, ajutati-ma si spuneti-mi cum ar trebui sa procedez. Sunt foarte stresata si am ajuns sa iau pastile care ma calmeaza de 3-4 ori pe zi. Ma gandeam sa fac un Memoriu si sa ma duc in audienta la seful cel mare. Va rog din suflet, ajutati-ma, nu stiu cum sa ma mai linistesc.
Cel mai recent răspuns: smioana , utilizator 12:06, 20 Mai 2011
1-Calomnia,insulta ,in urama deziilor ICCJ au fost dezincriminate
2-Daca detineti probe temeinice,va puteti adresa sefului dvs direct sau chiar conducerii unitatii,proband actiunile impotriva dvs cu solicitarea ca acestia cu autoritatea si competenta conferita de gardul in unitatea sa solicite persoanei in cauza a prezenta comportament si atitudine prin care sa nu cauzeze prejudicii celorlalti angajati
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
goe_07, utilizator
pot solicita in instanta daune morale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o problema mai delicata cu niste vecini, ... Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am si eu o problema mai delicata cu niste vecini, mama si fiu, care locuiesc deasupa mea. Mama este o femeie \"cumsecade\" insa fiul ei, in jur de ... (vezi toată discuția)
Bună, întâmpin probleme la serviciu care mă afectează psihic ... Cristina-Paula Radu Cristina-Paula Radu Bună, Sunt Cristina și întâmpin probleme la servici care mă afectează psihic.( am coșmaruri noaptea nu mai am liniște etc). Ce ar trebui să fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de curând am ocupat un post prin concurs într-o ... Florina2023 Florina2023 Bună ziua, Sun angajat într-o instituție de stat. Problema este legata de superiorul acestei instituții, persoana care se comporta urât, ma ... (vezi toată discuția)