avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioada determinata

Buna ziua. Am urmatoarea situatie. O angajata pe perioada terminata in baza vechiului cod al muncii arfi putut lucra pana la data de 11.06.2011.(se faceau 2 4 de luni). Angajata titulara pe post incepe munca in luna septembrie 2011.problema este urmatoarea, cea care este angajata pe perioada determinata poate lucra pe post , fara sa-i i se mai prelungeasca actul aditional de la data de 11.06.2011 pana in luna septembrie tinand cont ca s-a prelungit durata la 36 de luni.
In actul aditional este stipulat astfel. ...........pana la venirea titularei pe post dar nu mai tarziu de 11.06.2011(expirau cele 24 luni).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 20 Mai 2011
Urmare a modificarilor legislative in domeniu cred ca trebuie incheiat un alt act aditional ... din punctul meu de vedere, acel act aditional isi inceteaza efectele la 11.06.2011 (termenul maxim prevazut in acel act aditional).
Nu poate lucra pe post fara a avea un act aditional de modificare a duratei c.i.m. ... c.i.m. va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim determinat ruonscalafat ruonscalafat Am o salariata care este detasata la un alt angajator. Pe perioada suspendarii CIM al salariatei detasate am angajat o alta salariata cu CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala otiliapaula otiliapaula Buna ziua Sunt angajata la o institutie de cultura din decembrie 2011, pe perioada determinata pana in iulie 2013, pe perioada suspendarii cim a titularei ... (vezi toată discuția)