avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ma poate ajuta cineva?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ma poate ajuta cineva?

Buna Seara,
In 2006 am facut un imprumut la o banca, in valoare de 15000 lei, pe care nu l-am inapoiat. La adresa pe care o am in buletin numai locuiesc demult (inca nu am schimbat buletinul), iar de un an si ceva lucrez cu contract de munca,impozitul pe anul trecut e la zi si toate actele de la firma. Nu am fost solicitat pentru poprire pe salariu niciodata, iar bunuri nu detin( chiar NIMIC). Nu cunosc nici ce masuri s-au luat pana acum impotriva mea.
Acum as vrea sa fac un card de cumparaturi (de acela cu 3 salarii), dar la alta banca. Este posibil ca aceste banci sa faca schimb de informatii despre clienti? Sa ma trezesc cu poprire pe salar ? Stiu oricum ca banca la care voi apela va afla de creditul meu neplatit, deci e posibil sa ma refuze, dar.......doar atat?? Va multumesc anticipat

:"> Nu exista prescriere, atata timp cat voi lucra ,va trebui sa le inapoiez banii, nu?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
tavi.leo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 17:05, 20 Mai 2011
Puteți fi sigur de acest lucru.Există o colaborare între bănci cu privire la urmărirea debitelor. Mai mult ca sigur nu v-a găsit locul de muncă până acum pentru poprire.
Multumesc frumos
Referitor la prescriere, va puteti lamuri cum se calculeaza citind aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite tavi.leo tavi.leo salut, In 2006 am luat de la o banca un credit de 15000 lei, dar nu l-am putut plati din cauza serviciului. De un an si ceva lucrez cu carte de munca, dar nu ... (vezi toată discuția)
Este posibil? 2 executari silite- 1 debit alex_gav alex_gav Buna ziua,am si eu problema,am contractat un imprumut de la o banca,am platit aproape 50% din imprumut dupa care nu am mai putut plati,este vorba de o suma de ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca Irinelpp Irinelpp Sunt bugetar si dupa diminuarile consecutive am salariul de 700 RON.. Am un imprumut la banca a carui dobanda dupa nenumarate mariri (dobanda variabila) este ... (vezi toată discuția)