avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Impozit pe proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Impozit pe proprietate intelectuala

Rog frumos, daca am primit veniturile din drepturile de proprietate intelectuala in urma unui singur contract de traducere in februarie 2011, dar editura mi-a trimis adeverinta cu impozitul retinut la sursa de 10% facand o eroare prin mentionarea faptului ca le-am primit in 2010, cum se poate face dovada ca nu trebuie sa platesc acum diferenta, ci in anul 2012 ? Exista o evidenta in sistem ? Apare undeva aceasta efectuare de plata cu data corecta ( in sistem computerizat) sau voi fi amendat pentru evaziune fiscala , Doamne fereste ??? Editura tergiverseaza remedierea erorii.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 19:52, 24 Mai 2011
Presupun ca trebuiau deja sa depuna la stat evidentele pentru 2010, oricum termenul de declarare a trecut. Prin urmare daca se raporteaza acum catre stat, veti plati in 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica drepturi autor daca sunt si angajata IrinaBortoi IrinaBortoi Buna ziua. In situatia in care sunt angajata cu norma intreaga si contract pe perioada nedeterminata, asigurata in sistemul de pensii, somaj si sanatate in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală anaf DanRms DanRms În luna Ianuarie am primit acest act administrativ fiscal prin care a dispus plata sumei de 468 RON, reprezentând contribuția de asigurări de sănătate ... (vezi toată discuția)
Sistare plata pensie invalidiate ii datorita unei activitati creativ-intelectuale temporare ! Vasile Rascanu Vasile Rascanu De patru zile nu mai am nici bani de paine, plata pensiei mele de invaliditate nu s-a mai efectuat, abia astazi am fost notificat afland cu stupoare ca am ... (vezi toată discuția)