avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exista cineva care a rezolvat problema pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal?

Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai mare. Am tras concluzia ca nimeni nu rezolva nimic in penal. Poate cineva sa ma contrazica? Este cineva care a rezolvat problema?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 18:18, 24 Mai 2011
da...prin mediere...dar la noi nu se poate face asta.cel ce este obligat la plata acestei pensii este in razboi si cu propriul copil .nu il intereseaza nimic de 3 ani de acest copil asa ca nu poate fi vorba de mediere.nu il sperie nici procesele penale ptr ca are mai multe( si ptr lovire) si nimic altceva.politia il amendeaza si nimic mai mult,el are bani sa plateasca aceste amenzi administrative si le rade in fata tuturor .conflicte a avut cu mai multe persoane dar aici vb de bani,destul de multi si chiar nu conteaza o amenda de 200 sau 1000 lei doar ptr a arata cine sunt ei.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
ContSters114133, utilizator
Ce ciudatenie: sunteti revoltati numai atunci cand este vorba de
propria dvs. persoana,in rest...LOZINCI! Ati uitat ca pestele se impute de la cap,dar se razuie de la coada?!
Mi se pare corect sa ne ocupam doar de problemele noastre si ale copiilor nostri din moment ce nimeni altcineva nu le rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi recuperate sumele ce reprezinta pensie de intretinere minor daca veniturile debitorului vin din afara tarii ContSters114133 ContSters114133 cum pot fi recuperate sumele restante ce reprezinta pensie de intretinere minor,in conditiile in care veniturile celui obligat la plata pensiei vin din ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza cercetarile efectuate de politie intr-un dosar de marire pensie alimentara Livica Livica De peste trei ani primesc de la fostul meu sot, navigator, pensie pentru copii, 250 lei desi in hotararea de divort s-a hotarat plata a 33% din venitul net. La ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara adriana-carmen adriana-carmen am facut o plangere penala la Parchet pt ca tatal copilului meu nu mi-a mai platit pensia alimentara de un an si jumatate.Cei de la Parchet au trimis-o la ... (vezi toată discuția)