avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rezilierea unui contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rezilierea unui contract

am avut un contract la internet pe 1 an de zile . in urma unei discutii q un functionar al firmei d einternet am cazut de comun acord sa-l reziliem pe 25 decembrie 2010 , la numai numai aprox 7 luni de la semnarea contractului. dupa aceasta data mi-a veni in luna martie o factura cum ca trebuie sa achit o suma nesemnificativa de 60 de lei pe care nu am achitat-o din moment ce nu mai foloseam serviciile lor de cateva luni. Ca acum in luna mai sa-mi vin o factura de 10 ori mai mare decat cea din luna martie.
Ce mi se poate intampla daca nu platesc acesti bani?
Mentionez ca nu ma aflu in tara si nici nu doresc a ma intoarce curand
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:44, 25 Mai 2011
Trebuie sa aveti un inscris prin care s-a facut rezilierea. trimiteti o notificare prin care le reamintiti ca ati reziliat contractul si ca nu mai beneficiati de internet . Asigurati-va mai intai ca la adresa nu sta cineva care foloseste IP-ul dvs.
Sa o foloseasca cum, daca nu se mai furnizeaza serviciul de internet?

Doamna, nu stim nici conditiile in care ati reziliat si nu cunoastem nici contractul, e imposibil sa va spunem ce se poate intampla.
Veniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa evit sa platesc pentru ca au pierdut ei cererea de reziliere a contractului pancescu pancescu Buna ziua. In februarie 2007 am reziliat un contract cu o firma de internet. acum cateva saptamani primesc de la ei o notificare prin care sunt anuntat ca am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit fara notificare Adela36 Adela36 Buna ziua, reprezinta o societate comenciala care a incheiat un contract cu o companie care furnizeaza servicii de comunicatii (internet, telefonie) in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor robert22 robert22 am o firma de internet pe care am suspendato luna trecuta. pana in februarie firma mea inka kumpara internet de la o alta firma. avand imposibilitate de plata ... (vezi toată discuția)