TDorina 
	    	Utilizator

TDorina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 angajat	                   

O sa schimb in curand actul de identitate si am vazut care sunt actele necesare:
    *  Cerere tip pentru eliberarea cartii de identitate
    * Actul de ... (vezi toată discuția)
	                    angajat	                   

O sa schimb in curand actul de identitate si am vazut care sunt actele necesare:
    *  Cerere tip pentru eliberarea cartii de identitate
    * Actul de ... (vezi toată discuția)

veronica26	                   

sunt veronica momentam locuiesc in spania mai precis in las palmas de gran canaria     asi vrea sa stiu cum pot face buletinul in tara cat mai repede posibil ... (vezi toată discuția)
	                    veronica26	                   

sunt veronica momentam locuiesc in spania mai precis in las palmas de gran canaria     asi vrea sa stiu cum pot face buletinul in tara cat mai repede posibil ... (vezi toată discuția)

anabia	                   

buna ziua ,mama mea este plecata in Spania si luna aceasta se expira cartea de identitate,intrebarea mea este :as putea eu ca fiica si cu o procura din partea ... (vezi toată discuția)
	                    anabia	                   

buna ziua ,mama mea este plecata in Spania si luna aceasta se expira cartea de identitate,intrebarea mea este :as putea eu ca fiica si cu o procura din partea ... (vezi toată discuția)