avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relaþii de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relaþii de muncã

Contract colectiv de muncă şi Regulament interen
Un SRL are încheiat Contract Colectiv de Muncă şi Regulament intern care sunt afişate la sediul firme, care are cam 115 salariaţi. Se întocmesc două tabele nominale cu salariaţii şi cu semnătura lor de luare la cunoştinţă despre conţinutul CCM şi RIaplicabile (avănd date diferite de întocmire). După această dată dacă se mai fac angajări se completează pe aceleaşi tabele noii salariaţi care semnează pt. luare la cunoştinţă despre conţinutului CCM şi RI ? Citesc CCM şi RI care sunt afişate sau trebuie să le pun alte exemplare la dispoziţie? Sau este altă modalitate de a dovedi reprezentantului ITM despre luarea la cunoştinţă a salariaţilor cu privire la conţinutul CCM şi RI?#-o#-o
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
Bora Irina, utilizator
Da, e o metoda buna si va aflati acoperiti la eventuale controale.
Aveţi şi altă variantă eventual mai simplă? Vă mulţumesc.:D
O modalitate eficienta de a dovedi ITM-ului despre luarea la cunoştinţă a salariaţilor cu privire la conţinutul CCM şi R.I. este tabelul in care salariatii au semnat de luare la cunostinta de prevederile acestor documente.
Vă mulţumesc pentru răspunsuri.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern Vioreld Vioreld buna ziua. am niste salariati care nu vor sa semneze regulamentul intern ( prefer sa-i pun sa semneze pt. ca e o dovada buna pt. cei de la ITM cand vin in ... (vezi toată discuția)
Afisare /transmitere act intern ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog mult sa imi spuneti cum ar trebui procedat in cazul urmator: - un Regulament intern a fost dat spre aplicare la data de 01.02.2014 - ... (vezi toată discuția)
Regulament intern - luare la cunostinta hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca exista o prevedere legala conform careia Regulamentul Intern trebuie sa fie luat la cunostinta prin semnatura de catre ... (vezi toată discuția)