avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare constituit intre parinti si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare constituit intre parinti si unul dintre copii

acum 10 ani mama si tata mi-au facut act de vanzare cumparare pe jumatate din casa
-acum ei au 82 ani ..as dori sa va intreb cum pot sa imi faca act de vanzare cumparare dupa 10 ani stati impreuna eu platind toate utilitatile intregii case ca facturile erau pe numele lui tata .
-care ar fi conditiile unui act care sa nu fie atacat in instanta de fratii mei care nu ii ajuta cu nimic nici in acest moment cand sunt bolnavi?
Cel mai recent răspuns: olgachelu , utilizator 11:33, 24 Mai 2011
parerea mea este ca un contract de intretinere pe viata pentru parintii dvs.ar fi calea cea mai sigura.astfel, in schimbul intretinerii pe care le-o acordati pana la deces sa primiti restul imobilului respectiv.deci, pretul contractului ar fi chiar intretinerea celor 2 parinti pana la deces.este mai greu de atacat dar cine stie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare -cumparare poate fi atacat?  Dutu Marius Dutu Marius Buna seara, Am o intrebare. Parinti mei vor sa-mi faca acte pe apartamentul in care locuiesc. Intrebarea este : Ce contract trebuie sa fac , ca fratii mei ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă moștenită către fiu. este o modalitate sigură de a transmite proprietatea, sau contractul poate fi atacat de către moștenitorul rezervatar, după decesul vânzătorului? cataleata cataleata Buna ziua, Tatal meu are grija de bunica ramasa in viata si de gospodaria acesteia,el fiind singurul mostenitor,fratele lui fiind infiat de strabunici. Eu ... (vezi toată discuția)
Proprietate g.roxanastan g.roxanastan Parintii mei vor sa imi lase prin vanare cumparare cu clauza habitat si ingrijire. Vreau sa investesc pe teren si sa stiu sigur daca fratii mei dupa decesul ... (vezi toată discuția)