avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CUM SA NE FERIM DE HOTII AFILIATI AS.DE PROPRIETARI?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CUM SA NE FERIM DE HOTII AFILIATI AS.DE PROPRIETARI?

SA INCERCAM SA GASIM O MODALITATE CA SIMPLII PROPRIETARI SA FIE FERITI DE ABUZURILE UNOR PERSOANE CARE AR TREBUI SA NE APERE..DE LA ADMINISTRATOR,PRIMARIE,SOCIETATILE PARAZIT CE ...INTOCMESC LISTELE DE PLATA. MAI ROG CA CEI CARE RASPUND LA UNELE PROBLEME SA CUNOASCA INTREAGA LEGISLATIEI EXISTENTA.... NU UITATI....TOTUSI SUNTEM PROPRIETARI CA SI CEI CARE AU VILE SI SUNT...PROPRIETARI !
SA INCERCAM SA NE APARAM PROPRIETATEA FOLOSIND LEGISLATIA IN VIGOARE,SAU SA MODIFICAM ABUZURILE DIN LEGILE CE AFECTEAZA PROPRIETARII...astept comentarii si sper ca vom putea sa ne aparam drepturile...m
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:42, 8 August 2008
musac a scris:
I...astept comentarii ...


Despre majuscule si semnificatia lor pe Forum puteti citi aici: [ link extern ]
am vrut sa atrag atentia sa incercam sa ne impartasim din experienta dobandita..dar vad ca mai mult v-a interesat forma in care am scris..
Primul lucru pe care trebuie sa-l facem, noi, ca proprietari, este sa cunoastem legea 230 de infiintare a asociatiilei de proprietari. Acolo aflam ce si cum despre cine raspunde de ce raspunde, cine alege, cine e ales, ce face cel ales, ce face cel angajat, cum se impart cheltuielile s.a.m.d. In al doilea rand trebuie sa ne documentam, cu calm, cu foarte mult calm, daca ce aflam din lege se aplica corect "pe teren", in listele de plata. In cazul in care aveti un staff al asociatiei care nu vrea sau nu poate sa va lamureasca ce si cum in listele de plata, va puteti uni ad-hoc cativa vecini si .....tot cu calm, cu foarte mult calm......sa faceti presiuni pe administrator sa va lamureasca.....si daca nici asa nu puteti sa va rezolvati problema aduceti un expert-contabil pe care sa-l platiti Dv, initial, si daca se va dovedi ca aveti dreptate atunci va plati administratorul sau presedintele sau ambii. Nu uitati ca cenzorul este o persoana foarte importanta care trebuie sa verifice listele cel putin odata la trei luni, daca nu lunar, deci si el este parte la raspunderea staffului asociatiei. DAR, v-ati gandit ca s-ar putea sa nu va fi documentat Dv sau sa nu fi vrut sa intelegeti ce vi se spune? Dreptatea nu este intotdeauna de partea locatarului si nici administratorii nu sunt toti niste hoti si niste borfasi.
daca nu as fi bine documentat nu faceam afirmatii..intradevar singura solutie este un expert propriu..dar tre sa fie de incredere...pt ca si cei de la primarie sunt .inhaitati cu hotii din asociatii...am zeci de exemple...
daca nu as fi bine documentat nu faceam afirmatii..intradevar singura solutie este un expert propriu..dar tre sa fie de incredere...pt ca si cei de la primarie sunt .inhaitati cu hotii din asociatii...am zeci de exemple...

Alte discuții în legătură

Unde poate fi reclamat administratorul? Anca1972 Anca1972 Buna ziua, As dori sa stiu unde poate fi depusa o reclamatie impotriva administratorului unei asociatii, avind in vedere ca: 1. asociatia noastra este ... (vezi toată discuția)
Obligativitate ? ContSters62736 ContSters62736 exista cumva vreun act normativ prin care asociatiile de proprietari sa fie obligate sa schimbe angajarile personalului (presedinte, administrator, femeie de ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul? CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I buna ziua ,cum trebuie sa procedez daca vreau sa trimit/depun o sesizare scrisa in privinta domnului administrator ,fiind nemultumit de activitatea lui ... (vezi toată discuția)