avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de proprietate

buna ziua posed un titlu de proprietate in baza legii 18/1991 am cerut puz de la primarie si au dat un raspuns precum ca nu il gasesc asa am inteles ce este de facut in continuare am niste informatii precum ca primaria are ceva construit pe acel tren .multumesc anticipa
Cel mai recent răspuns: FLORIN-MADALIN CONSTANTIN , Consilier juridic 16:19, 25 Mai 2011
Probabil ca asa este, au ceva construit, s-a mai intamplat si in alte cazuri.
Dar nu va lasati pacalit, cereti-le in scris, anexati titlul de proprietate, si luati si un Certificat fiscal sau o fisa de patrimoniu de la ei sa le demontrati dvs. ca figurati cu acel titlu in evidentele dansilor si ca nu va priveste daca ei il gasesc sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)
Bunuri fara stapan prisaca prisaca sunt secretar de comuna si am urmatoarea problema: - in centrul comunei este un bloc nefinalizat din anul 1988 construit de regimul comunist , ... (vezi toată discuția)
donatie fratele a primit ca dar de nunta o casa construita de tată in ... olga2011 olga2011 Fratele a primit ca dar de nunta o casa construita de tată in 1964.de atunci trăiește in casa,plătește impozite,are poziție la primăria ... (vezi toată discuția)