avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajare cabinet individual expert contabil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajare cabinet individual expert contabil

sunt expert contabil si am un cabinet individual.momentan sunt angajat la alt cabinet. intrebarea este pot sa ma angajez contabil la cabinetul meu individual.
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 21:55, 25 Mai 2011
Da, puteti sa va faceti direct cu casa de pensii o declaratie de asigurare(aveti asigurata asa pensia) si oricum obligatoriu sanatatea.
daca aveti SRL-da, daca nu ca orice ProFesie libera contracte de asigurator.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil profesie libera ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Am obtinut calificarea de expert contabil si as dori sa profesez in mod individual,dar nu reusesc sa-mi dau seama sub ce forma trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Un cabinet individual de psihologie , de ex, poate sa incheie un contract de bunca cu psihologul care detne cabinetul? ecopreda ecopreda Am urmatoarea speta: Intrun contact cu finatate europeana partenerul ese un cabinet individual de psihiatrie care in baza acordului de parteneriat s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Declaratii semestriale-medic de familie expro expro un medic de familie care are un cabinet medical individual trebuie sa mai plateasca cas-ul si somajul conf oug58/2010 si sa le declare la cas, respectiv somaj ... (vezi toată discuția)