avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa atac cu recurs hotararea pronuntata in recurs?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa atac cu recurs hotararea pronuntata in recurs?

Va rog sa-mi spuneti de cate ori se poate face recurs la un dosar Dupa acceptarea primului recurs, se intoarce dosarul la prima instanta si apoi se mai poate face si al doilea recurs? si apoi al treilea recurs? Cate se pot face pe acelasi dosar ? Multumesc, astept raspuns.:stunned:.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 28 Mai 2011
O singura data ,te poti folosi de calea de atac.
si daca nu-mi convine noua sentinta , ce mai pot face ?
daca hotararea e irevocabila ,nu mai ai ce sa faci,te conformezi.
bathorimariana a scris:

si daca nu-mi convine noua sentinta , ce mai pot face ?


O poti ataca cu o cale extraordinara de atac : contestatie in anulare (art.317 - 321 C.proc.civ.) sau revizuire (art.322 - 328 c.proc.civ.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac impotriva unei sentinte irevocabile supreme.house supreme.house In urma cu ceva timp am primit o amenda de la itm am contestat procesul verbal la judecatorie si am cistigat dupa care itm-ul a facut recurs la tribunal si sa ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila camelia2008 camelia2008 Cine imi poate spune ce inseamna exact hotarare definitiva si irevocabila? Cum se poate ataca aceasta hotarare?In ce cazuri se poate ataca? Multumesc. (vezi toată discuția)