avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal

Buna ziua!
am instalat revisal 2.0.6, am incercat sa introduc un angajator nou dar caen-ul din CUI nu corespunde cu caen-ul din revisal este vorba de 5610-restaurante in CUI iar in revisal e la clasa 55...stiu ca imi trebuie actualizari dar nu am gasit...caut de 2 zile#-o #-o..va rog sa ma indrumati.
MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Roxana Brancoveanu , Contabil 20:31, 31 Mai 2011
multumesc!
mai am o problema, in cazul unui angajat intr-o shaormerie(l-am trecut ca vanzator...sper ca e bine..!!!, are calificare in panificatie, la salarul de 670 pot pune un indice de 1,2?
dar ca in cazul administratorului(fiind patronul) pot la fel 670 cu indice 1,2(ca sa nu plateasca prea mult?
Pai depinde pe ce post il angajati pe al doilea. Alegeti un post pentru care sa platiti putin dar care sa fie legat cat de cat de activitatea firmei.
al2lea l-am pus conducator intreprindere mica-patron in activitatea hoteliera si restaurante (COR 131501) asa era in revisal, i-am facut contractul de munca cu 670 cu indice 1,2 adica un salar brut de 804, este ok? legea permite angajarea pe post de conducere dar incadrare de 1,2 adica la "calificati" sper ca nu sunt obligata la un post de conducere sa-l incadrez la studii superioare(mentionez ca el are diploma de studii superioare dar repet sa nu plateasca contributii asa mari
va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal dumilor dumilor Buna ziua. Am un srl cu Cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, si sunt angajata in cadrul firmei ca inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)