avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinte

buna ziua,ptr asigurarea obligatorie care este termenul limita si valoarea ptr un apartament cu 2 camere? va rog!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:40, 13 Iunie 2011
15 iulie 2011, dupa care se aplica amenzi. Nr. de camere nu are importanta.
20.E
Asigurarea pentru apartamente sau locuinte gen casa, viloaca (toate din beton, caramida), etc. e 20euroi. Sunteti deja in termen depasit.
multumesc ptr raspuns dar cred ca nu am depasit termenul suntem in mai 2011
george_neagu a scris:

Asigurarea pentru apartamente sau locuinte gen casa, viloaca (toate din beton, caramida), etc. e 20euroi. Sunteti deja in termen depasit.
[/
quot]Unii zic ca da,altii zic ca ba,important e sa dovediti ca ati incheiat asigurarea,adica sa le dati ,,euroii" cum bine ziceGeorge Neagu

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta vmdm vmdm Ce se intampla daca deja am asigurata locuinta? Mai trebuie sa platesc si asigurarea obligatorie?In acest caz,daca s-ar intampla ceva,as fi despagubit din doua ... (vezi toată discuția)