Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de vara exact langa gardul meu . Eu am si eu o cladire construita pe miezuina si el zice ca un rand de tigla cade la el si de aceea a construit si el terasa . el nu are autorizatie pt constructie eu nu am autorizatie ce este de facut? primarul zice ca el ar trebui sa ne dea amenda la amindoi dar eu vreau sa stric cladirea mea de pe miezuina si sa imi fac gard dar prin lege si el trebuie sa o demoleze pt ca a facut-o fara acordul meu . C e ne sfatuiti?
ati avut dreptate cand ati spus ca nu poate face ce vrea vecinul care a facut terasa fara acordul nostru .ei bine la-m actionat in instanta iar in data de 7 septembrie avem proces dar acum umbla avocatul lui dupa noi ca sa nu ajungem in instanta ca el se obliga sa antifoneze terasa si bla bla i-am spus ca noi vrem demolare nu antifonare la cei 3 metri cat este distanta dintre casa si terasa ce antifonare .si ne-a mai spus ca a obtinut avizele necesare dupa ce noi am depus acele petiti in care ni sa aratat ca nu are autorizatie dar nu are acordul nostru pe care nu o sa il aiba niciodata . va multumesc