avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina care tipa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina care tipa

Am o vecina la etajul 4 care tipa si injura mereu, se aude in tot blocul, de la parter si cred ca pana la 10. Are cam 60 de ani si nu stiu daca mai locuieste cu cineva sau daca este nebuna cu acte in regula (nebuna oricum este).
Ce este de facut? Nu mi se pare normal sa o ascultam de dimineata pana noaptea la 12 cum urla pe fereastra sau pe casa scarii.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:56, 31 Iulie 2008
Anuntati politia pentru tulburarea linistii si ei vor vedea daca are probleme de sanatate ( o vor indruma unde trebuie) sau e doar lipsita de educatie ( caz in care plata unei amenzi o va determina sa stea cu gura inchisa).
luati legatura cu politistul de proximitate si incercati sa-i faceti plangere la politie.
Am discutat cu cativa prieteni politisti de proximitate din alte zone dar au zis ca nu-i pot face nimic daca este nebuna.
Nu cunosc situatia personala a vecinei, voi incerca sa ma interesez, dar pare ca tipa "din suflet", parca incearca sa se razbune pe cineva (cred ca a zis -tipat- odata ceva despre fiul ei mort). Blocul este in asa fel dispus (foarte prost) incat cel putin 30 de apartamente cred ca sunt afectate, daca nu 80 si cred ca o mai fi chemat cineva politia pana acum, eu stau aici de aproape un an.
Daca este nebuna si nu poate primi amenda, noi suntem obligati sa o suportam? Nu trebuie sa stea intr-un centru de nebuni? Este suficient sa aiba un supraveghetor ca sa poata locui in continuare aici? Si chiar daca noi suntem obligati sa ne toleram vecinii asa cum sunt, copii de pe scara sunt nevoiti sa asculte toate injuraturile ei? Trebuie tinuti cu casti pe urechi?
Multumesc
A discuta cu "niste prieteni" nu echivaleaza cu o plingere concreta.
O sesizare scrisa poate abilita organele competente sa ia masurile legale in situatia data.
Este posibil ca persoana in cauza sa aiba nevoie de ajutor medical special si in acest caz ati rezolvat doua probleme: liniste pentru colocatari si ajutorul necesar pentru persoana in cauza,
Mult succes.

Acest aspect semnalat de Dv, este o mare problema care, din pacate nu va putea fi rezolvata nici in vecii vecilor ...amin! Tine de educatia oamenilor, de organizarea sistemului social si medical de la noi din tara. Singura Dv. solutie (din pacate) este sa va mutati. E cinic ce va spun si ar fi de mirare sa va gasiti cumparatori daca acestia ar fi vigilenti in momentul in care ar dori sa va cumpere apartamentul. Totusi, incercati !!!! Este motivul pentru care eu nu mi-as vinde garsoniera mea nici la pretul unui apartament de 4 camere ca sa ma mut intr-un bloc in care nu stiu daca nu as da cumva peste vecini de soiul pe care l-ati infatisat Dv. Va plang de mila!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecina bloc MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de apartamente, la etajul 9. De ceva timp am probleme cu vecina de la etajul 8. Aceasta se plange la administrator si la ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu micra33 micra33 buna ziua, as dori sa ma indrume cinava in legatura cu o intamplare. Anul trecut am avut o altercatie verbala cu unul dintre vecini cu privire la consumul de ... (vezi toată discuția)