BUNA ZIUA.EU SUNT CU SOTUL MEU IN ITALIA DE 6 ANI(SUNTEM CASATORITI IN ROMANIA)SI AS VREA SA DIVORTEZ DE EL AICI IN ITALIA DACA SE POATE.PROBLEMA ESTE CA AM UN COPIL DE 4 ANI CU EL SI EU NU MUNCESC (MUNCESC LA NEGRU).CE AS PUTEA FACE IN CAZUL ASTA?EU NU VREAU SA MAI TRAIESC CU EL.MULTUMESC MULT
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Va rugam sa tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea Regumentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate putand duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
=D> @valentinian - Domnule draga sigur nu v-ati gresit vocatia?
Simona -angajeaza un avocat in Romania el te va reprezenta in procesul de divort.
Insa cred ca va fi necesar sa vii cel putin o data in tara pentru ca este nevoie de un contract de asistenta semnat de tine si acte in original, certificat de casatorie, si altele asemenea care trebuiesc depuse la dosar.
Tema este divortul
pitiu
CUMNATA MEA ESTE ROMANCA SOTUL EI ESTE ITALIAN CASATORITI IN ITALIA LEGAL DE 5 ANI SI DORESC SA DIVORTEZE DE COMUN ACORD IN ROMANIA LA NOTAR PENTRU CA ESTE ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii
tiviki
IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)