Iulia1987 a scris:
Daca va rog ma mai puteti ajuta cu un model cum sa-mi formulez contestatia?
va multumesc foarte mult
Depuneti plangerea in doua exemplare.
Domnule Presedinte,
Subsemnata___________,nascuta la data de______in_________,posesoare a c.i. seria_nr.________eliberata la data de ___de catre____,CNP_________,cu domiciliul stabil in_____judetul_______,in termen legal formulez si depun
PLANGERE CONTRAVENTIONALA
impotriva procesului verbal de contraventia seria___nr__________incheiat de catre agentul de politie ____din cadrul Politiei_________,prin care am fost sanctionata contraventional,in temeiul legii_____art______ cu amenda in cuantum de________
MOTIVELE ACTIUNII
In fapt,la data de______...descrieti cele intamplate in acea zi,faptul ca ati fost legitimata,amendata,etc.
In temeiul art.34,alin.1 din OG.NR.2/2001,instanta de judecata va analiza legalitatea si temeinicia procesului verbal atacat ,verificand si sanctiunea aplicata.
Va rog sa constatati,D-le Presedinte ,ca p.v. nu a fost semnat de catre agentul constatator,fapt ce contravine prevederilor art.17 din OG 2/2001.Astfel ,nerespectarea textului de lege susenuntat atrage nulitatea procesului verbal.
ART. 17 -og 2/2001
Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele şi calitatea agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata şi din oficiu.
Solicit,D-le Presedinte,admiterea cererii astfel cum a fost formulata,anularea procesului verbal atacat si exonerarea subsemnatei de la plata amenzii aplicate..
In drept,imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art.31-32 din OG 2/2001.
Depun plangerea in doua exemplare,unul pentru a fi comunicat intimatei.
In temeiul art.242 c.p.c.,in caz de neprezentare solicit judecarea cauzei in lipsa.
Anexez copie dupa cartea de identitate apartinand subsemnatei si copie dupa procesul verbal atacat.
Data depunerii Semnatura
DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI______________