avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Dezaplaudare
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Dezaplaudare

Bună ziua. Am o nelămurire:

Dacă postez un mesaj, şi primesc aplauze pentru el, pot fi dezaplaudat ulterior? Sau aplauzele dispar odată cu ştergerea postului de către un moderator binevoitor?

Sunt începător şi nu ştiu cum să corelez aceste aspecte:
- la profilul meu am 7 aplauze
- la istoric am menţionate 10 modificări de punctaj prin aplauze
- nu pot vedea pentru care mesaj am primit aplauze
- nu văd opţiunea de "dezaplaudă" sau "huiduie"

Dacă se şterge mesajul, se şterg şi punctele obţinute din acestea, respectiv din aplauzele care-l însoţesc eventual? După cum văd, par a rămâne, dar voiam să ştiu exact.

Nu cred că voi rezista prea mult cu acest cont, având în vedere că mă exprim mai liber decât ar trebui, însă prenumele meu fiind Justin Case, vă rog să mă lămuriţi.
Cel mai recent răspuns: Valentinian , utilizator 01:04, 30 Mai 2011
Stimate @Valentinian, nimeni nu va impiedica sa va exprimati opinia in forum atata timp cat respectati Regulamentul de postare. Este un forum de discutii, insa raspunsurile care nu sunt in temeiul legii, care sunt offtopic sau aduc jigniri celorlalti participanti la discutie sunt interzise si sunt sterse.

Incercati sa va adaptati Regulamentului si veti ramane mult timp pe forum, alaturi de noi.

Va multumesc.
Moderator,
Gabriela Ionescu

Doamna moderator, sunteţi offtopic :) Este absurd să aplicaţi acum Regulamentul împotriva propriului mesaj, nu? Nu cred că vreţi să dezbatem pe marginea aplicării Regulamentelor (la modul general) în funcţie de context. Adică, să fim sinceri cu noi înşine, ştim că Regulamentul se aplică atunci când serveşte scopului propriu. Astfel, la îndrumarea dvs. am mers să citesc acel Regulament, şi bineînţeles că m-am oprit după primul alineat, deoarece serveşte scopului meu, şi anume de a mă exprima liber, când şi unde doresc.

@m13d, mă scuzaţi, nu ştiam că sunteţi o ea. V-aş fi acuzat de testosteronism, însă acum nu pot decât să vă subliniez două lucruri: cele două citate nu par să-mi aparţină, dacă aţi vrut să mi le atribuiţi, iar legat de faptul că eu contrazic un domn, m-aţi lăsat în ceaţă, nu ştiu la ce vă referiţi.

PS: amuzantă exprimare - răspunsuri în temeiul legii :)

Revin cu rugămintea de a mi se explica ceea ce am întrebat în primul mesaj.
Nu am aplicat Regulamentul, v-am raspuns la intrebarea pe care ati postat-o ulterior.
Revenind la intrebarea Dvs. initiala, puteti pierde aplauzele obtinute pe forumul Avocatnet :

...daca tag-urile introduse de tine sunt obscene / nu au legatura cu subiectul, vei pierde acele aplauze. Daca mesajele tale in forum incalca regulamentul de postare, vei pierde aplauzele respective.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/int...
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna seara

Valentinian a scris:
...a mă exprima liber, când şi unde doresc.

Libertatea unuia se termina unde incepe libertatea aluia. In context: regulamentul de postare incearca sa limiteze unele tendinte de a spune orice, oriunde, pe langa subiect... etc.

Nu puteti fie ”dezaplaudat”.
Puteti fi aplaudat de acelasi utilizator si puteti aplauda un utilizator din doua in doua saptamani

Aici gasiti explicatii despre rating / aplauze
www.avocatnet.ro/content/pag...

In cazul in care unele postari ale dv sunt sterse mai scade si popularitatea / rating-ul....

Nu exista optiunea ”huiduie”
Valentinian raspunde la discutia

rezilierea contractului de leasing auto
Data publicarii: Duminica, 29 Mai 2011, 22:48
Dacă lucraţi la stat, v-aţi cam ars. Dacă lucraţi la particular, puteţi ruga angajatorul să vă facă plata în mână.

Introducerea unei acţiuni în justiţie cred că vă va ajuta să suspendaţi execuţia, dar cel mai indicat este să contactaţi un avocat.


Valentinian raspunde la discutia

Act de proprietate acoperis bloc
Data publicarii: Duminica, 29 Mai 2011, 22:08
Eu sunt nou pe acest forum, bine-am venit! Ca o paranteză, aş dori s-o rog pe d-na Crista Marina să nu mai apostrofeze userii pe privat că vorbesc aiurea, având în vedere că tot mai des dau peste mesaje de-ale dânsei care induc userii în oroare

D-na nicoleta74, citiţi cu MARE ATENŢIE ce-a scris d-nul eu.ro.lex , deoarece prima parte vi se potriveşte de minune. A doua parte, cea cu vine cineva şi vă pune să daţi jos, vă recomand să folosiţi principiul: "dacă vii la uşa mea, te-aştept cu toporul". Funcţionează foarte bine.

Din păcate, legea noastră nu sprijină un locuitor de la etajul superior în a-şi face un acoperiş doar pe apartamentul său.

Puteţi obţine drept de proprietate asupra acoperişului, dacă aveţi acordul legalizat (în faţa notarului) al tuturor proprietarilor. Doar că este vorba de întreg acoperişul clădirii, acesta nu poate fi divizat.

Valentinian raspunde la discutia

va rog ajutatima
Data publicarii: Sambata, 28 Mai 2011, 01:23
Te poţi adresa unui popă. Sau poţi să treci pe partea cealaltă (sexual vorbind). Poţi să-i scoţi dinţii prietenei. Poţi să nu mai plăteşti internetul. Poţi să-ţi dai la vale de pe un pod. Poţi să-ţi tatuezi IPul amantului pe piept, cu cifre romane. Poţi să înscrii idul amantului pe siturile gay din toată lumea. Poţi să faci atât de multe.....


Mintea oamenilor nu are margini când vine vorba de o femeie care înşeală un bărbat. Îţi recomand însă ca aici să ceri sfaturi judiciare. În sensul: ce mi se poate întâmpla dacă o bat/înjur/defăimez, etc... Nu are rost să cauţi răspunsuri în locuri în care ele nu se află (teoretic)


Valentinian raspunde la discutia

Credit nevoi personale
Data publicarii: Duminica, 29 Mai 2011, 15:30
Majoritatea băncilor nu agreează firmele cu un număr mic de angajaţi. Unele de la 3 în sus, altele mai drastice de la 15 în sus. Asta pentru cazul în care firma dvs. este micuţă, ca să nu pierdeţi timp de pomană.


Dacă firma este însă ok din punct de vedere al activităţii şi nr. de angajaţi, trebuie să ţineţi seama ca pe adeverinţa de venit să nu semnaţi dvs. de două ori. Sau chiar deloc



Nu ma obosesc sa va citez mai multe tampenii.
Poate aveti tulburari de personalitate si nu sunteti dumneavoastra cel ce scrie cele citate mai sus.

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Cum sterg intrebarile vechi ContSters236592 ContSters236592 cum pot sterge intrebarile vechi , care nu vreau sa mai apara pe forum? (vezi toată discuția)