avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plafon numerar casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plafon numerar casa

Buna ziua,

Exista un anumit plafon al numerarului din casa in lei si valuta?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:49, 30 Mai 2011
Nu mai e plafon la soldul zilnic la registrul de casa ci dor a ramas conditionalitate la platile in numerar.
Nu mai exista plafon de casa,dar exista limitari privind sumele ... Încasările zilnice în numerar de la o singură persoană nu pot depăşi 5000 lei. ...
iulia53 a scris:
Nu mai exista plafon de casa,dar exista limitari privind sumele ... Încasările zilnice în numerar de la o singură persoană nu pot depăşi 5000 lei. ...


Imi permit sa o completez pe doamna Iulia si sa precizez ca numai incasarile de la o singura persoana juridica nu pot depasi plafonul de 5000 lei. Incasarile de la persoanele fizice nu sunt conditionate de un anumit plafon.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe plati cu chit pentru o factura ce nu depaseste 5000 ron komon komon Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar cu chitanta la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron. Multumesc! (vezi toată discuția)
Chitanta persoana fizica mai mare de 5000 lei pvcc pvcc Buna ziua, ma intereseaza daca, din perspectiva pers. juridice, se pot emite chitante mai mari de 5000 lei de catre o pers. fizica catre o pers. juridica (pe ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)