avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anularea unei dispozitii emise de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anularea unei dispozitii emise de primarie

cum pot sa cer anularea unei dispozitii date de primarie?
adica dispzitia de sistare lucrarilor de constructii?avem si autorizatie de construire si acordul unic emis de tot de el.dar totusi avem si o anulare de la primarie pe care le-am primit dupa acord.
unde pot sa actionez?in contencios/ pe baza carui articiol? mersi
Buna,
Intai de toate formulati contestatie in anulare, a acelei dispozitii direct catre PRIMARIE- Dl. PRIMAR- SERV URBANISM - IN TERMEN
LEGEA 554/2004 cu modificarile si completarile ulterioare, civilmente cu functionarul care a semnat anularea si conducerea prin funtie si nume in clar art 16/ legea 554/2004, coraborata cu Cod. civ. Cod prc. civ si alte legi raportate la situatia de drept si de fapt a dvs.

Dupa ce primiti raspuns negativ va adresati instantei CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL LA TRIBUNALUL ARONDAT
consultati un avocat .
MARY

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)
Obligativitatea unei societati comerciale de a raspunde lauricafl lauricafl Buna ziua. Am o intrebare. Daca fac o cerere in scris (bineinteles inregistrata de ei in momentul depunerii) catre o societate comerciala (ex. Banc Post sau ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face ? DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Locuiesc in Com 1 Decembrei , Jud Ilfov intr-un cartier \"rezidential\". Initial iesirea din cartier era asigurata printr-un sens giratoriu ... (vezi toată discuția)