avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum demisioneaza membrii comitetului executiv?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum demisioneaza membrii comitetului executiv?

Buna ziua tuturor,

Din motive de lipsa dorintei de implicare in porcariile pe care le face presedintele, eu ca vicepresedinta si un membru am anuntat prin e mail demisia din comitetul excutiv. Asociatia nu e constituita, de-abia dupa vacanta judecatoreasca vom primi sentinta de infiintare.
Cum pot demisiona legal? Nu mai doresc sa ma implic in nimic si sa--mi asociez numele cu ilegalitati.
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2008
Dana Marin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:53, 24 Iulie 2008
Da. Puteti convoca adunarea generala chiar dv. adunand semnaturi pe un tabel pentru convocarea adunarii generale avand ca ordine de zi alegerea unui nou presedinte sau/si comitet. Trebuie sa fie de acord cu convocarea acestei adunari minim 20% din membrii asociatiei. Amanunte gasiti in legea 230/2007 si Normele metodologice aprobate prin H.G. 1588/19.12.2007.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie de proprietari vicar vicar Buna ziua intrebarea este daca actualul presedinte isi da demisia, se alege un altul de catre comitet, se face adunare generala extraordinara sau il ... (vezi toată discuția)