avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Valabilitate RAR
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Valabilitate RAR

Astazi am facut RAR-ul la masina.Spre surprinderea mea cand am citit pe Certificatul De Autenticitate scria valabil 60 de zile. Numai atat este valabil sau trebuie sa pastrez chitanta ,pentru ca valabilitatea este mai mare ,tinand cont de data la care a fost platita?
Cel mai recent răspuns: ContSters134265 , utilizator 13:39, 3 Iunie 2011

Certificatul de autenticitate este valabil 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Taxa nouã - legislaþie - ordonanta de urgenta a guvernului nr. 7/2009 privind modificarea ordonantei de urgenta a guvernului nr. 50/2008 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule Big-brother.ro Big-brother.ro Buna, am o nelamurire privind felul in care se aplica ultima varianta a legii privind taxa auto. Concret, am o masina adusa in tara inainte de 15 decembrie ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)