avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare Consiliul Superior al Magistraturii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare Consiliul Superior al Magistraturii

Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat.
Care este procedura?
CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va trimite un raspuns la cele sesizate de subsemnata?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 23:12, 25 Septembrie 2011
Nina1 a scris:

Am formulat o plangere la CSM in data de 31 mai 2011; nu am primit raspuns de la CSM pana la aceasta data. Cum procedez pentru a afla cum s-a solutionat plangerea?
Cu stima


Reveniti la ei cu o noua petitie, in care le explicati faptul ca la petitia nr. .../..... nu ati primit inca un raspuns.
Petitia formulata la CSM a primit un numar; stiu acest numar cu care a fost inregistrata petitia. Pot afla de pe internet cum s-a solutionat petitia formulata de mine? Unde as putea gasi informatii?
Cu stima
Nu cred ca veti gasi online solutia data de CSM in cazul petititiei dvs... veti primi raspunsul prin posta.
Ma puteti ajuta, va rog , cu adresa pentru Avocatul poporului si adresa de contact pentru sesizari ce pot fi trimise la presedentia Romaniei?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns inspectie judiciara danaa1 danaa1 Daca justitiabilul depune o plangere la CSM privind incalcarea legii 303/2004 de catre un magistrat,iar CSM va trimite inspectia judiciara spre cercetare,in ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarire qwerta qwerta Va aduc la cunostinta o situatie poate neintinlita in justitia Romana:In luna mai 2008 tribunalul unei instante de contencios administrativ a pronuntat o ... (vezi toată discuția)
Refuz de a raspunde la o petitie de catre csm db03uie db03uie Am formulat doua petitii catre CSM privitor la modul in care au fost solutionate doua dosare, unul de catre parchet si altul de catre o instanta de judecata si ... (vezi toată discuția)