ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii

ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii	    

ContSters22096 
	    	Utilizator

ContSters22096 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 karcsika1958	                   

Legea prescriptie cum functioneza.  ??/  exemplu pentru imobil ca a iesit din termen de prescriptie.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns (vezi toată discuția)
	                    karcsika1958	                   

Legea prescriptie cum functioneza.  ??/  exemplu pentru imobil ca a iesit din termen de prescriptie.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns (vezi toată discuția)

andrei calud	                   

Buna ziua!
In anul 1990 am cumparat o casa si un teren vis-a-vis de casa, cu chitanta de mana. In anul 2001 primaria a incadastrat terenul respectiv ... (vezi toată discuția)
	                    andrei calud	                   

Buna ziua!
In anul 1990 am cumparat o casa si un teren vis-a-vis de casa, cu chitanta de mana. In anul 2001 primaria a incadastrat terenul respectiv ... (vezi toată discuția)

ioanavasileteodora	                   

Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe  lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)
	                    ioanavasileteodora	                   

Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe  lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)