avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0.53 alcool in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0.53 alcool in aerul expirat

Buna seara am avut norokul sa fiu oprit de un echipaj de politie in provincie unde am fost depistat sub influenta bauturilor alcolice.intrebare mea este,la ora 23.00 am inceput sa beau bere ursus 0.33 5 sticle. la ora 02.15 am fost testat cu alcoltestul, rezultatul fiind de o.53 in aerul expirat.cea ce mi se pare mult comparativ cu rezultatele altor cunostince care au baut cel putin dublu si au avut 0.46.intrebarea este urmatoare poate influenta rezultatu acesta de 0.53 k am baut din bere cu 1 minut inainte sa suflu in alcooltest.Va multumesc! Ast orice fel de sfat...
Cel mai recent răspuns: Costi_Mitrea , utilizator 00:46, 29 Iunie 2011
Ideea este in felul urmator treb sa presezi ca sa afli ceva.eu am luat nr de telefon al politistului care mi-a suspendat permisul de conducere si am tinut legatura cu el pt orice detaliu. cu analizele am sunat zilnic la IML Alexandria pana cand a decis un om de acolo sa ma ajute si sa imi faca analizele in mai putin de 2 saptamani, altfel ma prindea toamna, mentionez ca le-am si platit pt ca daca nu le platesti stai pana cnd plateste statul Roman.... nu intelec dc ti-au recoltat probe biologice la 0.21?
de la spital am aflat cand au fost gata L-am sunat pe politist a fost le-a luat si mi-a dat rezultatul telefonic.urmeaza sa ma duc la Videle saptamana asta pt terminarea Belelelor...
Si apoi sa dau reexaminarea ca sa prind si eu vara asta cu permis.
5 ursus 0.33 rezulatul 0.75 prima proba 0.65 a doua am scapat de belele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan Constantinion Constantinion Buna ziu asearâ am fost prins la volan baut Și la etilotest mia eșit 0.69 alcol mia luat sânge și aștept rezultatu am permis de zece ani lam avut decat o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Yonut79 Yonut79 Am si eu o intrebare si as dori un raspuns urgent În data de 03.08.2018 mi sa reținut permisul de conducere pe 90 zile pentru băuturi alcoolice precizez ... (vezi toată discuția)