avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Partener in sprl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Partener in sprl

buna ziua, mi s-a propus sa fiu partener intr-un sprl, cu 1 %.
ce as avea de pierdut si ce de castigat? nu as vrea sa "ma bag" in ceva si apoi sa am probleme. mentionez ca in prezent sunt in concediu de maternitate si voi mai sta inca cel putin un an.

va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
costi_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Amila , utilizator 12:50, 14 Iunie 2011
Din moment ce dumneavoastra nu veti fi administrator, raspunderea materiala va fi identica cu partile sociale pe care le detineti din capitalul social al firmei(1%). Nu va afecteaza sumele pe care le primiti pentru cresterea copilului. Veti avea de castigat daca firma va avea profit.
Nu cred ca voi fi administrator, doar asociat coordonator.
Doar simplu asociat. Nu are ce sa caute denumirea de coordonator.
costi_81 a scris:

Nu cred ca voi fi administrator, doar asociat coordonator.

am si eu o nedumerire: sunteti practician in insolventa ??
george_neagu a scris:

Doar simplu asociat. Nu are ce sa caute denumirea de coordonator.


SPRL - societate civilă profesională cu răspundere limitată reprezintă una din formele de organizare a practicienilor în insolvenţă , motiv pentru care asociatul coordonator va trebui să deţină calitatea de practician în insolvenţă definitiv. Această formă de organizare pentru exercitarea profesiei se întâlneşte şi la avocaţi.
Asociatul coordonator al unui SPRL este persoana care reprezintă şi administrează societatea sau împreună cu alţi asociaţi coordonatori formează un consiliu de coordonare pentru a administra societatea.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
Amila, utilizator

Alte discuții în legătură

Practician in insolventa stagiar - incompatibilitate alcibiade alcibiade OUG 86/2006 prevede la art. 28 astfel : (1) Exercitarea profesiei de practician în insolvenţă este incompatibilă cu: a) activitatea salarizată în ... (vezi toată discuția)
De la contabil la lichidator? sonrisa sonrisa Care este drumul de parcurs de la contabil la lichidator autorizat? Am terminat facultatea de contabilitate, am experienta de 15 ani in contabilitate (am ... (vezi toată discuția)
Transformare ipurl in sprl MIXAM MIXAM Daca un IPURL se transforma intr-o SPRL se incheie si contract de societatea sau doar act aditional? Cu ce data se fac modificarile in RSP - data perfectarii ... (vezi toată discuția)