avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... psi si ssm - teste
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

psi si ssm - teste

Buna ziua!
Gasesc pe acest site sau ma poate ajuta cineva cu teste psi si ssm si cele date la angajare si cele periodice? Si impartite pe functii...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: padicam , utilizator 13:03, 15 Iunie 2011
lasati-mi adresa de mail si va trimit cateva modele de teste la angajare si la locul de munca in domeniul securitatii muncii si situatiilor de urgenta.
padicam a scris:

Buna ziua!
Gasesc pe acest site sau ma poate ajuta cineva cu teste psi si ssm si cele date la angajare si cele periodice? Si impartite pe functii...
Multumesc.

Gasiti teste pentru evaluarea cunostintelor accesand aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]
padineanu_camelia@yahoo.com
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori sa stiu, daca noi, ca institutie de deseuri, ... silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua. As dori sa stiu, daca noi, ca institutie de deseuri, suntem obligati sa le intocmim anexe la fisa postului cu atributii in ssm si psi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul ssm/su..si as avea cateva ... Catal!naa1998 Catal!naa1998 Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as avea cateva intrebari legate de semnaturi.Eu am cursul de inspector SSM si cadru tehnic PSI.La ... (vezi toată discuția)
Testare anuala ssm, su marivasi marivasi As dori sa stiu daca testarea anuala SSM a angajatilor este obligatorie si in baza carui temei legal. Am aceeasi intrebare si pentru testarea in domeniul ... (vezi toată discuția)