avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat Inspector de resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat Inspector de resurse umane

Am o nelamurire in ceea ce priveste inspectorul de resurse umane.
Conform HG500/2011 trebuie sa numesc prin decizie persoana care se ocupa de REVISAL.
Este obligatoriu ca aceasta persoana sa aiba atestat de inspector de resurse umane., adica o diploma certificata in acest sens.? Unde este prevazuta aceasta reglemantare, daca exista.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 8 Iunie 2011
nu este obligatoriu. nu este reglementat nicaieri. orice persoana numita prin decizie poate transmite revisal-ul
Ionescu V. a scris:

Am o nelamurire in ceea ce priveste inspectorul de resurse umane.
Conform HG500/2011 trebuie sa numesc prin decizie persoana care se ocupa de REVISAL.
Este obligatoriu ca aceasta persoana sa aiba atestat de inspector de resurse umane., adica o diploma certificata in acest sens.? Unde este prevazuta aceasta reglemantare, daca exista.

Nu mai exista o astfel de prevedere ... ceea ce era prevazut era in proiectul de HG inainte de adoptarea HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal camicami camicami Cat de important este sa apelam la o persoana calificata in resurse umane incepand cu 01.08.2011 , chiar daca HG.500/2011 nu mai prevede acest lucru ca fiind ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal dupa 1 aug ada21adina ada21adina Mai am o nelamurire... Pentru a opera in revisal incepand din august sunt necesare cursuri de inspector in resurse umane sau nu?Cei de la ITM nu m-au ... (vezi toată discuția)