avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

pana la urma ma poate lamurii si pe mine cineva care este data de la care se poate restituii taxa de prima immatriculare (1 ianuarie 2008??? sau mai inainte sau ........)

Alte discuții în legătură

Taxa poluare: se bat cap in cap legea cu ordinul ? Pilu Pilu Oare mi se pare mie sau se bat cap in cap art. 12 din Legea 9/2012 care prevede: \" ART. 12 (1) În cazul în care taxa pe poluare pentru autovehicule ... (vezi toată discuția)
Masina immatrilculata in romania,folosita in germania!!!! hali hali Masina immatriculata in Romania,folosita in Germania, daca proprietarul autoturismului domicilieaza in Germania , dupa cat timp trebuie sa immatriculeze ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit pe site ca se restituie aceasta taxa celor care au achitat asa ceva in perioada 2007-martie 2013.sunt in aceeasi situatie dar pe chitanta de la anaf ... (vezi toată discuția)