avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina immatrilculata in Romania,folosita in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina immatrilculata in Romania,folosita in Germania!!!!

Masina immatriculata in Romania,folosita in Germania, daca proprietarul autoturismului domicilieaza in Germania , dupa cat timp trebuie sa immatriculeze autoturismul in Germania iar pe viitor daca autoturismul v-a fi dus inapoi in Romania de catre aceeasi proprietar ,se v-a plati din nou taxa de prima immatriculare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:30, 24 Octombrie 2011
Dupa 3 luni de la stabilirea resedintei.
Din cate cunosc taxa de prima inmatricularese platestede cate ori se schimba tara in care se inmatriculeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetățean român cu domiciliul în germania cumpără mașină nouă cu tva din românia. cum evită plata tva la înmatricularea în germania? czszeva czszeva O persoană fizică cetațean român, care locuiește în Germania cumpără un autoturism nou de la o firmă din România , plătitor de TVa. Autoturismul va ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)