avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am citit pe site ca se restituie aceasta taxa celor care au achitat asa ceva in perioada 2007-martie 2013.sunt in aceeasi situatie dar pe chitanta de la anaf la mine scrie "taxa prima inmatriculare"(am platit in martie 2008) iar in cuprinsul subiectului erau specificate alte denumiri.eu ma incadrez si pot cere restituirea?multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 08:03, 19 Aprilie 2016
Depuneți cererea și documentele și va răspund ei.
Doar cel care a achitat taxa are drept la restituire.
Taxa de prima inmatriculare este taxa speciala pentru autovehicule, achitata din ianuarie 2007-iulie 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)