avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu inteleg f.bine la ce se refera... MA PUTETI AJUTA???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu inteleg f.bine la ce se refera... MA PUTETI AJUTA???

Buna ziua ! Am un proces de partaj,care a ajuns la faza de recurs,iar la incheiere s-a dat urmatoarea concluzie: " In ceea ce priveste exceptia inadmisibilitatii actiunii in constatare a caracterului de bun propriu al aparaturii medicale,instanta urmeaza sa o respinga,intrucat ne aflam intr-o actiune in realizare,respectiv a stingerii comunitatii de bunuri,in cadrul careia se pot stabili caracterul bunurilor,respectiv de comune sau proprii,acordand posibilitatea constatarii caracterului de bun propriu al unuia dintre soti."
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 12:28, 9 Iunie 2011
nu aveti un avocat care v-a reprezentant in instanta? de ce nu-l intrebati pe dansul?
instanta a respins exceptia invocata.
Mi-a tras teapa !!! Asta e...
sa fim seriosi...; in traducere, instanta urmeaza a se pronunta in sensul constatarii caracterului de bun propriu /comun al aparaturii medicale; daca apreciaza ca fiind bun propriu nu va fi supus impartirii in actiunea de partaj, daca va constata calitatea de bun comun, aparatura medicala va fi supusa impartirii.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa tata caren caren in cazul in care mama a decedat si nu s.a facut nici un fel de succesiune, iar tatal se recasatoreste, dupa decesul tatalui sotia acestuia beneficiaza de vreo ... (vezi toată discuția)
Posibil partaj Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Vreau sa divortez pentru motive de infidelitate din partea sotului meu. Sotul hotaraste sa ramana cu casa pe pamant si masina, iar eu cu fetita ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj crina011979 crina011979 buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta. fratele meu a introdus actiunea de divort, inca nu s-a pronuntat, dar a gasit sa achizitioneze un imobil, la un pret ... (vezi toată discuția)