avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coduri caem srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coduri caem srl-d

Buna ziua
Fratele meu infiinteaza un srl-d cu abiect de activitate fast food (franciza take and go, cafea, fara bauturi alcoolice) si un after school.Va rog sa ne ajutati sa gasim codurile caen potrivite in ideea de a aplica si la finantarea de 10000 euro;

Multumesc.
Daca nu doriti asistenta din partea unui avocat la de la Registrul comertului cumparati un cod caen si in functie de ceeace doriti sa prestati identificati activitatile potrivite cu obiectul principal si cele secundare ale activitatii dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea Gabriela VP Gabriela VP buna am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Un srl pe produse copii se poate schimba pe fast-food rbtrbt rbtrbt Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face: -se poate ... (vezi toată discuția)