avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rata somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rata somajului

Buna ziua, am si eu o intrebare. Sa zicem ca rata somajului este de 5%, cum se ajunge la acest rezultat? Ce trebuie sa avem in vedere? Numarul persoanelor care lucreaza se imparte la numarul celor care nu lucreaza?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:57, 11 Iunie 2011
1. Se imparte numarul de someri inregistrati la ANOFM la numarul total de persoane care pot munci.
2. Intrati pe site-ul INS si aflati corect cum se calculeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 26 pentru somaj completata pe ultimii cati ani? Ronaldvexa Ronaldvexa Buna ziua, Anexa 26 este parte din dosarul cu acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj de catre persoanele care provin din munca. Pe site-ul ANOFM ... (vezi toată discuția)
Locuri de munca anofm claudela claudela Buna ziua, As dori sa stiu daca posturile vacante afisate pe site-ul ANOFM - ocuparea fortei de munca- se adreseaza doar persoanelor aflate in somaj sau pot ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie somaj gabriela68ful gabriela68ful Buna ziua ! De cate ori interactionez cu functionari publici, sunt nemultumita de informatiile primite, pentru ca acestia , practic, nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)