avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligativitate angajare economist
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligativitate angajare economist

Buna ziua,

este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma?

multumesc
Cel mai recent răspuns: magdabarbu , utilizator 00:03, 9 Iulie 2011
multumesc pentru raspuns,
ca sa va dau mai multe detalii:
firma s-a deschis in iunie 2011,inca nu am primit vectorul fiscal de la ANAF sector 3,problema era daca depun vreo declaratie acum in luna iulie 2011,decont de TVA,declaratia privind impozitul pe profit,bilant la iunie 2011.
Eu inca nu am nici o activitate pe firma in acest moment.Depun ceva pe 0?
Ma gandesc la ch de constituire, ca sunt unele facturi cu TVA,depun declaratia prind amortizarile acestor ch?
mai este si problema cu semnatura electronica,daca nu ai depus ceva in termen,nu mai poti sa depui ceva dupa aceea....
va multumesc anticipat pentru ajutor
Tebuie sa depuneti declaratia 100 pentru impozitul pe profit sau venit, in functie de situatie, declaratia 300 daca sunteti platitor de tva, de asemenea declaratia 394 doar daca aveti facturi de cumparari pe firma si sunteti platitor de TVA, de vanzari inteleg ca nu aveti.
Toate astea au termen 25 iulie.
bilant la semestru nu depuneti.
Inca o completare la cele spuse de colegi anterior: daca aveti cifra de afaceri sub 35.000 EUR (momentan va incadrati) puteti externaliza serviciile contabile si unui economist (absolvent de facultate economica, de preferat si cu ceva experienta...).
va multumesc pentru raspuns,ati fost scurt si la obiect =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Semnarea declaratiilor fiscale electronic FILNICO26 FILNICO26 Buna ziua, Sunt Economist, dar inca nu sunt membru CECAR si as dori sa intreb daca pot semna declaratiile fiscale electronic pentru diverse firme care au ... (vezi toată discuția)
Bilant 30.06.2011 BICOS BICOS 1. firmele care au cifra de afaceri sub 35.000 euro la 31.12.2010 depun sau nu bilant la sem I 2011?(indiferent daca au optat sau nu ptr. contabilitate ... (vezi toată discuția)