avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sint divortata si vreau sa ma casatoresc cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sint divortata si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean german

daca este cineva care a trecut prin toata birocratia din rominia cu actele ce lle cere statul german va rog sa ma contactati
Cel mai recent răspuns: adicaa , utilizator 14:25, 22 Iunie 2011
asta va trebui sa intrebati autoritatile germane daca casatoria se va incheia pe teritoriul germaniei.
am intrebat am toate actele necesare dar m aam oprit la Articolului 39 (Anexa 1) din Regulamentul (CE) nr. 2201/2003
si nimeni nu stie unde trebuie mers pt aceasta adeverinta #-o
Vad ca nimeni nu stie pe acest site ce e acest articol:"> ei bine daca se mai intereseaza cineva acest act se elibereaza de judecatorie dar pina sa ajung eu aici am batut multee drumuri si am batut la multe usi bafta tututor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un german timea81 timea81 buna ,as avea si eu nevoie de citeva sfaturi .astazi am fost la primaria din orasul in care locuiesc de 4 ani (in Germnaia ) sa ma interesez de acte pt ... (vezi toată discuția)
Certificatul prevÃzut la articolul 39 din regulamentul 2201/2003 privind hotÃrÂrile În materie matrimonialà [1] alina81 alina81 Buna ziua tutoror, am incercat sa aflu unde in Bucuresti primesc acest formular UE pentru confirmarea divortului in Romania. Stiti daca exista deja acest ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in strainatate a divortului pronuntat in romania montam61 montam61 Am urmatoarea problema: Sunt cetatean roman cu domiciliul in Germania. Pe data de 10 octombrie 2008 a fost pronuntat la Judecatoria Oradea divortul meu care ... (vezi toată discuția)