avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin Germania

Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat timp, nu am putut lua legatura cu el. Ce pedeapsa primeste acesta ? Va fi expulzat in Romania sau va trebui sa faca inchisoare acolo ?
Bună, sora mea a furat din magazine haine, ea fiind în Germania. A fost anunțată politia și a primit amenda care trebuia plătită pe loc, și a plătit-o. Acuma întrebarea mea este... O sa se mai întâmple ceva? Nu o va da în judecata sau ceva anume?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Scharly, utilizator

Scharly a scris:

Bună, sora mea a furat din magazine haine, ea fiind în Germania. A fost anunțată politia și a primit amenda care trebuia plătită pe loc, și a plătit-o. Acuma întrebarea mea este... O sa se mai întâmple ceva? Nu o va da în judecata sau ceva anume?

Buna spune-mi te rog cum sa terminat istoria surorii tale??
Am comis un furt acum 11 ani din naivitate si acum in germania amprimit un plic ce ma gaseste acuzat nu exista prescriptie ?
Bună un nepot de al meu a furat din edeka și lau prins pentru prima data a venit aici nu avea anmeldung lau arestat eu mam dus la ei am vrut sa plătesc amenda or ce și ce a luat dar nu se poate au zis pana nu al judeca nu pot face nimic presupun. Ca a avut ceva parfumuri etc an valoare de vreo 200 euro cam ce pedeapsa ar lua sau cum as putea să-l scot pe cauțiune. Mulțumesc
Bună. Scrie-mi te rog un mail pe clatiteamericane1@gmail.com. Vreau sa îți pun o întrebare. Mulțumesc anticipat

a scris:

Bună un nepot de al meu a furat din edeka și lau prins pentru prima data a venit aici nu avea anmeldung lau arestat eu mam dus la ei am vrut sa plătesc amenda or ce și ce a luat dar nu se poate au zis pana nu al judeca nu pot face nimic presupun. Ca a avut ceva parfumuri etc an valoare de vreo 200 euro cam ce pedeapsa ar lua sau cum as putea să-l scot pe cauțiune. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Furt si arestare in germania aly234 aly234 buna seara.. va rog din suflet sa mi cititi msajul si sa ma ajutati daca este posibil cu un sfat ..sunt f disperata ..acum 2 luni sotul meu cu inca 2 prieteni ... (vezi toată discuția)
Furt in olanda ade90 ade90 am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)