avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare firma

Buna ziua tuturor,
am si eu o speta:
o firma care se afla in dizolvare conform art. 235 din Legea nr. 31/1990, mai poate functiona, mai poate elibera facturi?
va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
ContSters48867, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:30, 12 Iunie 2011
In principiu, nu. Dizolvarea presupune acea stare a societatii indreptata spre lichidare-radiere din registrul comertului. Exista insa opinii carora nu ma raliez, conform carora daca ,, functionarea" de care care vorbiti se face in interesul lichidarii este posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de comert societate in dizolvare madellaine madellaine Buna ziua, O societate a depus la ONRC cererea de dizolvare si lichidare simultana. Mai poate efectua acte de comert? multumesc. (vezi toată discuția)
Dizolvare art 235 bordeanu bordeanu In cazul in care o firma apare pe recom ca fiind dizolvata conform art 235 din legea 31/1990, care este procedura ca ea sa poata sa ajunga functioneze normal. ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)