avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractele de munca si Revisalul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractele de munca si Revisalul

La o asociatie de proprietari am 3(trei) persoane pe lista de plata si nu stiu ce contract trebuie incheiat pentru fiecare:
- administrator = pensionar
- cenzor = somer
- femeia de s. = pensionar , daca se poate sa-mi dati un raspuns referitor la tipul
de contract care trebuie incheiat pentru fiecare in parte.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:12, 14 Iunie 2011
Da, am transmis deja contractul de munca in REVISAL. Presedintele numeste administratorul sa faca raportarea, dar daca acesta nu are atestat de resurse umane nu este o problema?
Nu, v-am si explicat de ce!
HG 500/2011 nu prevede o asemenea obligatie. Numai decizia scrisa, pusa langa contracte pentru cazul ca aveti o inspectie ITM, acestia vor cere aceasta decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari david ionica david ionica Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie daca conventiile civile incheiate sau, asa cum se mai numesc ele contracte de prestari civile, aveam obligatia de a le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cim in urma control itm agherghina agherghina In urma controlului ITM la o Asociatie de Proprietari inspectorii au decis ca nu sunt valabile conventiile civile incheiate cu administratorul si femeia de ... (vezi toată discuția)
Contract/conventia civila legal_1968 legal_1968 Buna ziua O societate comerciala mai poate incheia contract/conventie civila cu o persoana pentru prestarea unui serviciu pentru o perioada de timp bine ... (vezi toată discuția)