avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fisa fiscala

Sunt in situatia in care mi se cere fisa fiscala pe anul trecut (2010). Eu pana la inceputul lui mai 2010 am lucrat la o firma, dupa care am cochetat cu ideea de a deschide propria mea firma, in lipsa finantarii am renuntat iar din decembrie 2010 lucrez la alta firma. De unde si cum pot obtine acea fisa fiscala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:59, 13 Iunie 2011
Pentru perioada lucrata pana in luna mai a anului trecut cereti fisa fiscala fostului angajator, care era obligat sa va trimita si acasa un exemplar al acesteia. In cazul in care nu va este pusa la dispozitie de acesta, puteti cere o copie de la Administratia Financiara.
Multumesc pentru raspuns. Mai am o singura intrebare. Respectivul angajator este cu un pas in groapa, ai cere fisa fiscala ar fi pierdere de timp. O sa ma duc la Administratia Financiara. Intrebarea este urmatoarea: Sediul respectivei firme este in Sannicolaul Mare, eu locuiesc in Timisoara. Trebuie sa ma duc la Sannicolau la AF sau totul se comunica la Timisoara si pot obtine aici respectiva fisa fiscala?
Ridicati copia fisei fiscale numai de la Administratia financiara unde angajatorul are inregistrat sediul fiscal. Da, de la Sannicolaul Mare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ff2010 anairam_unid anairam_unid Fisele fiscale 2010 se mai depun pe punct de lucru ? (vezi toată discuția)
Fise fiscale mihalache veronica mihalache veronica Mi-a fost desfiintat postul la firma la care am lucrat din februarie 2008 si pana in februarie 2010! Am vorbit cu contabila firmei care intr-un \"exces de ... (vezi toată discuția)
Fiºã fiscalã fanamarius fanamarius Buna ziua ma numesc Marius şi am o problemă , de unde scot adeverinţa sau fişa fiscală pe anul 2009 ,menţionez că firma la care am lucrat în 2009 a dat ... (vezi toată discuția)