avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fise fiscale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fise fiscale

Mi-a fost desfiintat postul la firma la care am lucrat din februarie 2008 si pana in februarie 2010!
Am vorbit cu contabila firmei care intr-un "exces de amabilitate" mi-a zis sa ma duc la ea la birou sa-mi iau fisa fiscala ca sa o depun!
Asta nu este obligatia angatorului sau nu este o regula????
Si daca ar trebui sa-mi depun singura fisa fiscala unde ar trebui sa fac asta si insotita de ce alte documente?
please help
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:26, 27 Februarie 2010
Fisele fiscale aferente anului anterior se depun de catre angajator la Finante pe disketa si insotite de un borderou. Fisa fiscala o depuneti d-voastra in cazul in care vreti ca cei 2% din impozitul d-voastra sa-l virati in alta parte... Totusi ... nu inteleg...d-voastra nu ati lucrat la aceasta firma in anul 2009? Spuneti ca vi s-a desfiintat postul din luna 02.2008 pana acum in 2010.
Angajatorul este obligat prin lege sa depuna la adm financiara fisele fiscale aferente anului anterior pana la sfarsitul lunii februarie a anului in curs, nu este obligatia dvs!
Poate contabil v-a chemat cel mult sa va dea exemplarul dvs de fisa fiscala..nici nu cred ca dvs personal ati putea sa va inregistrati ff la adm financiara:confused:
multumesc mult, probabil aveti dreptate si ar trebui sa ma duc doar sa iau exemplarul meu!
M-am exprimat un pic aiurea: am lucrat din februarie 2008-februarie 2010, la 28 februarie 2010 mi s-a desfiintat postul!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Borderoul fiselor fiscale se depune de angajator,acesta din urma avand obligatia de a inmana fiecarui salariat Fisa fiscala pentru anul 2009.
Dvs. va prezentati pentru a va ridica propriul exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2009 ContSters114803 ContSters114803 vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale j0lli3 j0lli3 pana la ce data se depun fisele fiscale? se pot trimite si prin posta? va multumesc (vezi toată discuția)