avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata zilelor libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata zilelor libere

in contractul de munca este specificat ca zilele de duminica si sambata sunt paltite printr-un procent, zilele de sarbatoare lucrate sunt platite printr-un procent, noptile sunt platite printr-un procent. intrebarea este daca am lucrat in ziua de dumunica si in aceeasi zi este si sarbatoare legala plata acestei zile se va plati ambele procente ( duminica 12-06-2011 = si zi rusali) rezulta plata pentru amandoua sarbatoriilor din aceeasi zi?
Cel mai recent răspuns: Raphaela , utilizator 16:03, 13 Iunie 2011
Ar trebui ca cei de la Ministerul Muncii sa emita niste norme metodologice cu rezolvarea tuturor "problemelor"cu care ne confruntam.
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera de rusalii ginutz_a ginutz_a Buna ziua! Am si eu o intreabare: prima si a doua zi de rusalli , sunt libere.daca un angajat lucreaza in dumunica de rusalii, trebuie sa i se dea 2 zile ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
La bugetari nu se platesc zilele nelucratoare,lucrate evasinai evasinai Daca intr-o luna sunt 160 ore (20 zile) lucratoare, si o persoana lucreaza 160 ore din care 24 ore lucrate sambata sau duminica si 8 ore lucrate intr-o ... (vezi toată discuția)