avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintarea cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintarea cu moartea

Stiu ca suna dur, insa este foarte adevarat.sunt casatorita cu actualul sot de aprozimativ 19 ani, din casatoria noastra a rezultat doua fetite, minore 17 ani si 4,5 ani, discutii au fost aproape tot timpul insa in ultimii ani s-au accentuat, insa in ultima luna lucrurile au o gravitate majora, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne separam printr-un divort(motive: violenta fizica si pshiica, atat asupra mea cat si a fetitelor , mai ales la ce de 17 ani pe care a batut-o foarte rau, din februarie 2011 fetita nu mai vb absolut de loc cu tatal, insa el ma ameninta ca daca divortez de el "ma omoara" , amninatarea o face si in prezenta fetitelor, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, este o persoana pe care o cred in stare, insa nici nu mai pot convetui in preajma lui, ma tem atat pentru viata mea cat si pentru a fetitelor.
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 14:39, 16 Iunie 2011
Din pacate la noi in tara, autoritatile nu se implica atat cat trebuie, degeaba ne ascundem dupa degete, chiar daca doamna face plangere penala, lipsa de profesionalism si indiferenta procurorilor, politistilor, e grotesc de enervanta!! Nu mai ai incredere in lege, in justitie, si nu descurajez pe nimeni cand spun asta.La noi intervine legea doar cand unul moare..in rest tergiversari, amanari, stagnari, etc. De aici si curajul nenorocitilor de a recurge la tot felul de fapte care normal le-ar aduce condamnarea. Dar nu, la noi e greu sa dovedesti ca unul a rupt in bataie un copil, ca a abuzat un minor, ca a violat sau ca a talharit. La noi legea e facuta pt cei saraci, sau lucrurile se pun in miscare doar daca ai bani.

Doamna, inarmati-va cu curaj, luati fetitele si mergeti cu ele la parchet, dar direct la PARCHET!!, depuneti o plangere serioasa, trebuia scos certificat medico legal la acel episod cu fetita de 17 ani, pt ca intr-adevar, se cer niste probe pentru a se putea incepe o urmarire..din pacate la noi, cei care reprezina legea, nu mai au sentimente, se asociaza cu interlopi, cu traficanti, etc...imi e scarba de propria mea tara
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
Sonji, utilizator
multumesc tare mult,sunt foarte importante propunerile dvs.pentru mine, partea de teorie din pacate o stiu si eu, insa nu am solutii la propria mea viata, sunt administratorul unei societati cu 60 de salariati si gasesc solutii la problemele tuturor, doar la a mea nu, insa in perioada in care mi a fost batuta fetita am fost urmarita permanent de individ, tocmai pentru a nu scoate certificat medico legal - fetita a vrut chiar sa l reclame la politie, insa a intervenit cine ne apara de el?????unde plecam , pe mine ma loveste in cap, pentru a nu avea probe.Am mai stat de vorba cu oamenii care ma cunosc foarte bine, pentru ca pana acum eu nu spuneam nimanui ce mi se intampla, de ce? pentru ca imi era rusine, de ce mi se intampla. Acum am adoptat o noua metoda "starng probe la tot" si cand voi considera momentul potrivit il voi ataca, pentru ca nu vreau ca fetitele mele sa ramana ale "nimanui"., si nu vreau sa apar la stirile de pe Pro TV!Sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine peste aceste etape si sa am puterea sa -l infrunt, imi repet continu ca fetitele mele au nevoie de mine!
pai daca aveti loc de munca inseamna ca aveti si salariu. mutativa in chirie daca nu aveti unde.
fara doc cine va crede ?
depuneti plangerea mai repede, daca o sa dea cu subsemnatu poate se mai linisteste.. o sa fie luat la intrebari... cand fetele sunt minore aveti mai multe sanse.
Nu mai stati cu mainile in san ca e pacat de copii aia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort adriano06041 adriano06041 buna ziua ! am si eu o intrebare va rog : se poate desface o casatorie prin divort , fara martori ? numele meu este dana si sotul meu este un om foarte ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)