buna ziua!
imi puteti spune daca s-a stabilit exact ceva in legatura cu acele cursuri de resurse umane, ne obliga sa avem atestat si daca da de cand? sunt din timisoara..ma puteti indruma unde sa fac acest curs in timisoara
Nu mai este necesar ca persoana care face inregistrarea si transmiterea prin REVISAL sa aibe astfel de cursuri ... vedeti HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 372 din 27 mai 2011
Hotararea o puteti gasi in sectiunea Documente Utile si va intra in vigoare la data de 01.08.2011.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
I.t.m. si revisalul
poolmat
TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)
Revisal
Mariralu
Stie cineva daca s-a aprobat H.G. privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor - hotarare ce aduce in vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Hg 500/2011
cioc natalia
urgent......
Au aparut normele metodologice de aplicare a HG 500/2011?
Daca vreau sa angajez pe cineva pe data de 01.08.2011, operez tot in revisalul cel ... (vezi toată discuția)