avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL

Stie cineva daca s-a aprobat H.G. privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor - hotarare ce aduce in vedere faptul ca acest REVISAL sa fie tinut doar de pers. cu calificare/specializare resurse umane ?
Cumva unul dintre dvs. a participat de curand la cursuri, organizate de I.TM., in acest sens? pt raspuns afirmativ as vrea sa imi dati ceva detalii cum s-a desfasurat, exista vreun examen de final ?

Va multumesc pentru timpul acordat,
M.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 7 Iunie 2011
Inca nu s-a aprobat proiectul de HG
Orice curs care se finalizeaza cu o diploma acreditata de CNFPA presupune evaluarea prin testare a cunostintelor participantilor la curs de catre o comisie de la CNFPA si Min. Muncii.
ursuletroz a scris:

Inca nu s-a aprobat proiectul de HG
Orice curs care se finalizeaza cu o diploma acreditata de CNFPA presupune evaluarea prin testare a cunostintelor participantilor la curs de catre o comisie de la CNFPA si Min. Muncii.

Nu orice curs se finalizeaza cu o diploma acreditata de CNFPA ... pentru I.R.U. sunt cursuri acreditate de Ministerul Muncii...
bineinteles ca nu orice curs este autorizat de CNFPA.
La cursurile IRU, din cate stiu, vin ,de regula, reprezentanti de la CNFPA-care apartine de ministerul muncii.
Multumesc!
In Monitorul Oficial, partea I , nr. 372 din 27 mai 2011 a fost publicata HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Curs acreditat fara diploma? GianiLiliana GianiLiliana Buna ziua, In august 2014 am urmat un curs (scurt) de Formator (curs acreditat - 150 eur). La sfarsitul cursului, după testarea finala la care am obținut ... (vezi toată discuția)
Cursuri resurse umane Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna ziua! imi puteti spune daca s-a stabilit exact ceva in legatura cu acele cursuri de resurse umane, ne obliga sa avem atestat si daca da de cand? sunt ... (vezi toată discuția)