avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Producator agricol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Producator agricol

Daca am certificat de producator agricol , ( legume-fructe) , pot sa comercializez  produsele intr-un  spatiu comercial ? Care sunt formalitatile de infiintare a spatiului si procedura de obtinere a Autorizatiei de functionare ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:08, 23 Iulie 2008
V-ati inregistrat la administratia finanatelor publice pentru obtinerea veniturilor din activitati agricole?
Veniturile din activitati agricole sunt venituri din urmatoarele activitati:


- CAPITOLUL VII Venituri din activitati agricole


ART. 71 - Definirea veniturilor din activitati agricole

Veniturile din activitati agricole sunt venituri din urmatoarele activitati:

a) cultivarea si valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor, in sere si solarii special destinate acestor scopuri si/sau in sistem irigat;

b) cultivarea si valorificarea arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor;

c) exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea.

d) valorificarea produselor agricole obtinute dupa recoltare, in stare naturala, de pe terenurile agricole proprietate privata sau luate in arenda, catre unitati specializate pentru colectare, unitati de procesare industriala sau catre alte unitati, pentru utilizare ca atare, incepand cu data de 1 ianuarie 2008.


Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - venituri in perioada concediului de crestere a copilului dynno dynno Buna ziua, Pe perioada concediului de crestere de a copilului pot obtine venituri din inchiriere sau din arenda? Mentionez ca activitatea PFA va fi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit lordxl lordxl sunt persoana fizica autorizata , obiectul activitatii reprezinta venituri obtinute din agricultura, adica am luat pamant in arenda, cu contracte de arenda ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pentru producatorii agricoli lenu_ro lenu_ro Anul trecut am scos pt prima data certificat de producator agricol, pt productia si comercializarea de flori. Va rog sa imi spuneti care sunt datoriile ... (vezi toată discuția)