Nasshu a scris:
ma vad nevoit sa aplez iar la sfatul comunitatii.
..
Mi s-a spus ca figurez inca administrator, in certificatul constatator, pentru ca dupa etapa, aga, cerere de mentiuni, M.O, cei ramasi ar fi trebuit sa faca o incheiere ( gen act aditional ) pe care sa o comunice ORC.
Mi s-a inmanat la final un certificat constatator, cu mentiuni, in care se vede mentiune respectiva ( aga cu revocarea mea ) .
acu nu mai inteleg nimic, sunt sau nu sunt administrator, am sau nu vreo raspundere la data asta ?
cei de la ORC au zis ca treaba ar fi facuta pe jumatate, ca nu se mai poate face nimic, si ca e interpretabila treaba asta .. bla, bla..
Sunteti in Romania unde totul se face nu in baza legii ci "dupa cum se spune" Ati solicitat sa vi se prezinte baza legala care cere asa ceva? Adica lege, ordonanta etc? Nu hotararea ORC prin acestia vor sa oblige fraierii sa mai inregistreze contra cost o multime de documente?
@Nasshu. Impresia mea este ca pe langa faptul ca sunt de o incompetenta crasa, acesti functionari isi mai permit sa isi bata joc de cetateni, le rad pur si simplu in nas, sau ii considera pe toti cetatenii niste tampiti.
Din pacate tot pe banul si timpul cetateanului care trebuie, este eventual obligat sa isi angajeze avocat care sa faca demersurile necesare.
Rog administratorii acestui forum sa nu stearga cea ce am scris, a caracteriza o persoana ca si incompetenta nu reprezinta jignire, iar parerea proprie nu este generalizata pentru toti functionarii.